Tornar

Dia de la Mare 2019

30/04/2019
Dia de la Mare 2019

El Dia de la mare, celebrat durant el primer diumenge de Maig, és una data especialment assenyalada en el nostre calendari des de fa més de 100 anys. Amb ella, honorem a les nostres mares, àvies i qualsevol figura femenina que simbolitzi la maternitat. Gràcies a elles hem nascut, crescut i après el significat de la constància, l'amor i l'afecte. Sense el seu esforç el nostre desenvolupament hauria estat impossible per la qual cosa creiem que agrair tal gesta és de vital importància en aquest dia.

... I com l'amor amb amor es paga, a Silom Spa, et convidem a celebrar amb nosaltres aquest dia tan important amb un fantàstic tractament especialment creat per a ella. El tractament T'ESTIMO MARE consta d'un relaxant Massatge Oriental amb oli (30 min), amb el qual tractarem les zones més tensionades de la seva esquena, ajudant-nos de suaus desbloqueig, punts de pressió i amassaments. Després, aplicarem el nostre Tractament Facial Express (30 minuts), la gamma de productes utilitzada vindrà determinada pel seu tipus de pell, retornant-així la seva brillantor i suculència natural.

Sorprèn-la amb un regal ben bonic acuradament preparat, una experiència de relaxació, de mim i cura que expressarà tot el que sents per ella. No esperis més i compra el tractament T'ESTIMO MARE, ¡i fes que se senti com el que és, la persona més especial de la teva vida!


Podràs adquirir la teva Bono regal T'ESTIMO MARE a la recepció de l'Spa per obtenir la caixa regal al moment. També pots comprar les teves bons a través de la nostra pàgina web, per triar el bo regal en format digital, amb recepció immediata, o el bo amb caixa regal, amb enviament mitjançant missatger.

Tractament T'ESTIMO MARE: Massatge Oriental (30 min) + Tractament Facial Express (30 min)= 60€

Més informació trucant al 93.272.66.62, o escrivint un correu amb els teus dubtes a silom@silomspa.com

* Condicions:

-Xecs bescanviables a partir del dia 6 de Maig de el 2019.

-La compra i / o ús d'aquest xec regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Silom Spa, disponibles a la recepció i a través del web.

-Promoció limitada a 3 Bons Regal per client.

-No acumulable a altres promocions.

Compartir