Tornar

Leelavadee

01/03/2017
Leelavadee
Si tenen curiositat per conèixer alguna cosa sobre el nostre logo de Silom Spa, us ho expliquem: està inspirat en la flor del Frangipani, o Leelavadee, com és coneguda a Tailàndia.

Valorat al llarg dels segles pels seus poders curatius, el Frangipani és conegut popularment com "l'arbre de la vida"; i pels botànics pel seu nom en llatí: Plumeria.

Aquesta planta ornamental arbustiva és originària d'Amèrica Central, Mèxic i el Carib, però també pot trobar-se en climes tropicals i subtropicals, per la qual cosa són bastant comuns a Àsia. Les seves flors tenen varietat de colors que van del rosa al crema i el blanc i la seva fragància es pot olorar sobretot a la nit.

L'oli essencial del frangipani té una gran quantitat de beneficis. A més de les seves propietats naturals antienvelliment, ajuda a rejovenir la ment i el cos quan s'inhala, té propietats antiinflamatòries i alleuja el dolor d'esquena, el mal de cap i els brunzits a les Oïdes o acúfens. L'oli essencial de frangipani, està molt valorat pels seus extraordinaris resultats sobre la pell i el cabell. També s'usa sovint en aromaterapia, ja que té la qualitat de calmar i relaxar a les persones. El seu perfum estimula una emoció sensual i provocativa gràcies a la seva aroma profundament floral.

A Àsia, els usos del Frangipani són diversos. En el sud de l'índia, s'usa la varietat de color crema en les noces, on el nuvi i la núvia intercanvien una garlanda feta amb les seves flors.
També abunden els exemplars de Frangipani en els temples d'aquesta regió.

En Java utilitzen el Frangipani per realitzar un ritual de purificació amb el qual les futures núvies de Java suavitzen, tonifiquen i donen llum a la seva pell, consisteix en un tractament de massatge i exfoliació, seguit d'un llarg bany entre fragants pètals d'aquestes flors.

A Xina, el Frangipani és molt escàs i quan algú lliura aquestes flors a algú volgut, és el més semblant a dir: ets molt especial o t'estimo.

A Tailàndia, és comú lliurar les flors de Leelavadee com a ofrena a Buda i molts tailandesos les porten en ocasions especials com el 'Songkram', l'any nou tailandès.

Esperem que us agradi el Leelavadee tant com ens agrada a nosaltres.

Us esperem en Silom Spa!

Compartir