Normes del Spa

De vegades has de recórrer milers de quilòmetres per arribar al paradís, de vegades no cal…

RESERVES

Per evitar la decepció, sigui tan amable de reservar tots els tractaments a Silom Spa amb antelació. Podeu utilitzar el nostre telèfon de recepció, 93.272.66.62, el nostre WhatsApp +34 679 005 343, o la nostra adreça de correu electrònic silom@silomspa.com. En el cas del mail, no podem garantir una resposta ràpida, però intentarem gestionar la seva petició el més aviat possible.

Per a evitar inconvenients d'última hora, Silom Spa requereix el pagament anticipat de la totalitat del preu per a totes les reserves en dissabtes, diumenges i festius, i per a tractaments llargs, reserves de grups i en els casos en els quals es consideri necessari, per a reserves en qualsevol dia de la setmana.

El pagament per avançat es pot fer a la recepció de Silom Spa, mitjançant un link de pagament segur que li enviarem al seu email o mòbil, utilitzant el nostre lloc web o mitjançant transferència bancària.

En el cas de reserves amb pagament per anticipat, ja sigui a través de link de pagament, xec regal o bé xec VIP, la cancel·lació o modificació del servei s'efectuarà amb, almenys, 24 hores d'antelació. En cas contrari, no s'admetran canvis d'horari en les reserves o devolució del pagament anticipat.

La compra i/o el pagament anticipat a través de l'enllaç, implica l'acceptació de les normes d'ús d'Silom Spa, disponibles a la recepció i a través de la pàgina web.

En cas que vostè sol·liciti ser atès per una massatgista concreta, farem el possible per atendre aquesta sol·licitud, no obstant això, demanem comprensió sobre aquest tema, ja que una agenda és una cosa canviant, i no podem garantir-ho amb un 100% de seguretat. En cas d'haver-hi algun factor que impossibiliti atendre aquesta petició, intentaríem avisar al més aviat possible per a canviar a la massatgista o per a modificar la seva reserva de dia i/o hora si no li satisfà la nostra solució.
En qualsevol cas, la reserva es realitza a Silom Spa i aquest el formen totes les persones que treballen en l'establiment, per la qual cosa si es realitza una reserva, queda confirmada independentment de les peticions sobre el personal assignat i no s'admetran cancel·lacions per aquest motiu.

PUNTUALITAT

Arribi 15 minuts abans a la seva cita. Això li permetrà omplir la carta de tractament, que proporciona a l'Spa preferències, informació mèdica i de contacte.

Arribar amb antelació també li permetrà preparar-se per al seu tractament, relaxar-se i gaudir de les instal·lacions.

Si es retarda, si us plau, aviseu el més aviat possible a la recepció de Silom Spa per poder gestionar l'agenda de la millor manera possible.

EDAT REQUERIDA

Les persones amb edat compresa entre els 16 anys i fins a la majoria d'edat legal, hauran de comptar amb autorització per escrit signada pels seus progenitors i/o representants legals per a poder accedir al Spa. A l'autorització hauran d'acompanyar fotocòpia del DNI dels seus progenitors i/o representants legals.

Els menors de 16 anys només podran accedir al Spa en el cas que ho facin acompanyats en tot moment dels seus progenitors i/o representants legals.

CONDICIONS DE SALUT

Si us plau, avisi'ns de la seva condició de salut, al·lèrgies o lesions que puguin afectar el tractament quan faci la seva reserva.

Silom Spa no serà responsable dels accidents o lesions soferts pel client amb anterioritat al tractament.

EMBARÀS

Tenim tractaments especials per a les futures mares. Si us plau, informa a l'Spa de la seva situació i deixi que l’aconsellem sobre les teràpies més adequades durant aquest moment especial.

TELÈFON

L'ambient de l'Spa serveix per reduir l'estrès, per això apagueu el mòbil abans d'entrar a l'Spa. Recordi que està fent quelcom molt beneficiós per a la seva ment i el seu cos. Per aquest motiu el convidem a desconnectar, i a que permeti que els altres també ho facin. Si prefereix utilitzar el seu dispositiu mòbil, recordi fer-ho sempre en mode vibració, a més d’evitar les trucades per preservar la seva relaxació i la dels altres clients.

QUÈ ROBA PORTAR

L'Spa li proporciona tovalloles, roba o roba interior d'un sol ús durant la seva estada. L'ús de la roba d'un sol ús és obligatori.

Alguns tractaments poden realitzar-se totalment vestits, però altres han de ser rebuts sense roba. Les terapeutes estan preparades professionalment per tractar el cos, però algunes zones  no són objecte de tractament.

ES POT PARLAR?

És totalment acceptable donar a conèixer a la terapeuta les seves preferències en el massatge, les zones del cos que requereixen més atenció, o si la temperatura de la sala o el volum de la música són els adequats.

Cal respectar la calma i el relax de la resta de clients, per tant que es sol·licita silenci dins les sales de massatge i les zones comunes.

RESTRICCIONS EN L'ÚS DEL SPA

L'ús d'alcohol o tabac està estrictament prohibit a les nostres instal·lacions.

Silom Spa pot negar el tractament a persones que es presentin sota els efectes de l'alcohol.

No es pot utilitzar menjar o beguda de l'exterior dins de l'establiment. Si tingués algun requeriment per a una celebració, no dubti en sol·licitar-ho i nosaltres farem el possible per atendre les seves necessitats.

Està totalment prohibit mantenir relacions sexuals a les nostres instal·lacions.

L'ús d'assecador, o qualsevol aparell elèctric similar, el funcionament del qual ocasioni soroll, està estrictament prohibit en les nostres instal·lacions, ja que hem de preservar l'harmonia i pau dels nostres clients durant tota la seva experiència.

OBJECTES PERDUTS

Silom Spa no es fa responsable dels objectes personals oblidats en les nostres instal·lacions.

XECS REGAL

Hi ha xecs de regal disponibles per sorprendre a qui vulguis amb els nostres fantàstics tractaments. Si us plau, contacti amb Silom Spa per a més informació, i l'ajudarem a triar el regal perfecte.

La compra i / o la utilització dels Xecs Regal impliquen l'acceptació de les normes d'ús de Silom Spa, disponibles a la recepció i a través del web.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

El productes sense obrir poden ser canviats en els quinze dies posteriors a la compra si es presenta la factura original. En cap cas es retornarà diners en efectiu.

No s'admeten devolucions en els Xecs Regal i en els pagaments anticipats, però sí que es podran canviar per un altre tractament o producte.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Com els tractaments que vostè ha seleccionat estan especialment reservats per a vostè, anul·li si és necessari amb, almenys, 24 hores d'antelació, això ajudarà al nostre equip a organitzar el seu treball.

En el cas dels Xecs Regal,i en els pagaments anticipats, la cancel·lació o modificació del servei s'efectuarà amb 24 hores d'antelació, en cas contrari, el Xec o el pagament anticipat quedarà consumit.

En el cas de reserves realitzades amb menys de 24 hores d'antelació, aquestes no podran ser modificades ni anul·lades.

Les reserves es podran donar per anul·lades si vostè arriba més de 15 minuts tard a la seva cita, sense haver avisat prèviament a la recepció del centre.

En el cas d'arribar amb retard, l'encarregada de la recepció ha de valorar quina és la millor opció per evitar que la resta de clients i el nostre equip es vegin perjudicats, podent modificar la durada del tractament.

POLÍTICA DE PAGAMENT

Silom Spa accepta els pagaments en efectiu i la majoria de les targetes de crèdit.

HORARI DE L'SPA

L'Spa obre de Dilluns a Dissabtes de 10:30h a 21:30h ininterrompudament. Tots els tractaments comencen a les 11.00h i finalitzen a les 21.00h.

Els diumenges i els festius l’horari és de 10.30h a 20.30h. Els tractaments comencen a les 11.00h y finalitzen a las 20.00h.

En el període de Nadal l’horari pot veure’s modificat.