Condicions de ús i contractació

1. CONDICIONS DE VENDA ON-LINE

Les condicions generals de venda de Xecs Regal en www.silomspa.com descrites a continuació (en endavant Condicions Generals), regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari del web www.silomspa.com, denominat d'ara endavant "usuari", " client "o" vostè ", i el venedor Silom Spa. Aquestes condicions generals de venda són les úniques aplicables i reemplacen qualsevol altra condició general, excepte en cas d'anul·lació prèvia, expressa i escrita. Silom Spa pot ocasionalment modificar els articles de les seves condicions generals, pel que és aconsellable que aquestes siguin llegides en cada visita a www.silomspa.com (d'ara endavant «web"). Aquestes modificacions són atribuïbles a partir de la seva publicació a internet i no podran aplicar-se als contractes conclosos anteriorment. Cada compra a la web es regeix per les condicions generals aplicables en la data de la comanda. Considerem que una vegada que hagi fet una comanda, hi haurà acceptat sense reserves nostres condicions generals de venda després d'haver llegit.

Accedint a la web, vostè es compromet a respectar les condicions generals i les condicions d'Utilització que figuren en les mateixes. La utilització del web suposa l'acceptació plena per l'usuari de totes les condicions generals d'ús del lloc web vigents en cada moment en què l'usuari accedeixi al mateix, per la qual cosa si aquest no està d'acord amb qualsevol de les condicions aquí establertes , no ha de fer servir el web.


2. COM COMPRAR UN XEC REGAL

Per comprar a la nostra botiga on-line només ha de triar el tractament que vol adquirir en format Xec Regal, incorporar-lo a la cistella, emplenar totes les dades així com indicar-nos les dades del destinatari, la forma de lliurament (Si prefereix el xec regal en format PDF i rebre'l directament al seu correu electrònic o si ho prefereix en format caixa i rebre'l per correu de manera física) i tramitar la comanda, emprant el mitjà de pagament que prefereixi.

Per realitzar les seves compres a la nostra botiga on-line o accedir a determinats serveis, haurà de registrar les seves dades personals i triar una contrasenya que li permetrà accedir a totes aquelles zones que requereixin una identificació prèvia. Això evitarà que, d'ara endavant, hagi de tornar a emplenar-ho. D'altra banda, si no voleu crear un usuari, també podràs comprar com "Convidat", tot i que us recomanem que el generi per a major comoditat per a futures compres, evitant haver d'emplenar tots els apartats, així com per estar al cas de totes les nostres promocions i notícies.

3. PREUS

Els preus de venda dels Xecs regals dels tractaments indicats al web es mostren en euros i corresponen a preus finals de compra dels esmentats xecs regals. Si vostè tria l'opció "Caixa Regal" se l'inclouran al preu les despeses d'enviament corresponents. Silom Spa es reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment. No obstant això, www.silomspa.com es compromet a aplicar les tarifes en vigor indicades al web en el moment de la realització de la seva compra.


4. OPCIONES DE LLIURAMENT DELS XECS REGALS

L'usuari té diverses opcions de lliurament del seu xec regal, algunes poden generar despeses d'enviament en funció de l'opció seleccionada:

-Lliurament En format "Caixa Regal" a domicili: Un cop confirmat el pagament de la comanda, s'envia el xec regal físicament en el seu sobre a través de l'empresa transportista (MRW) a l'adreça postal comunicada durant el tràmit de la comanda. El lliurament de la "Caixa Regal" oscil·la entre 24 i 48 hores, sempre i quan el client es trobi en el domicili a l'hora de l'entrega. Un cop l'empresa transportista recull la comanda a Silom Spa, podran fer el seguiment del mateix a través de la pàgina web de l'empresa transportista. Aquesta opció suposa unes despeses d'enviament que varien en funció de la zona geogràfica.

-Lliurament Online: Un cop confirmat el pagament de la comanda, s'envia automàticament un xec regal digital en format PDF a l'adreça de correu electrònic comunicada. Aquest Xec Regal imprès és el que ha de presentar el beneficiari el dia de la seva visita a Silom Spa. Si té problemes amb la recepció de la comanda al seu correu electrònic, recomanem que verifiquin la safata de correu "no desitjats" o "spam" del seu correu electrònic, de no trobar tampoc en aquestes carpetes, pot contactar directament amb nosaltres al nostre número de telèfon 93 272 66 62 i solucionarem la seva incidència. Aquesta opció de compra no genera despeses d'enviament.

 5. DESPESES D'ENVIAMENTS I TERMINI DE LLIURAMENT 

El lliurament per missatgeria del xec regal dins el territori espanyol (Excepte Ceuta i Melilla) comporta despeses d'enviament, que són els següents: 8 € IVA inclòs.

Els terminis de lliurament per a enviaments a territori espanyol (Península, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla) solen ser els següents:

- Barcelona: 24 hores *

- Catalunya: 48 hores *

- Nacional fora de província: 48 hores *

Els terminis de lliurament es calculen per dies laborables i per a comandes fetes abans de les 18:00 h. Si les comandes és realitzen després de les 18: 00h, en caps de setmana o en dies festius, el lliurament es demorarà un dia més. 

 
6. FORMA DE PAGAMENT

L'usuari pot optar per aquesta forma de pagament per a l'adquisició dels xecs regals a www.silomspa.com a través d'unes solucions de pagament segur.

- Amb targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament Servired. 

 
7. FACTURACIÓ I DOCUMENT DE CÀRREC

Un cop rebut el pagament de la comanda de xec regal, s'emet i s'envia al correu electrònic comunicat el document de càrrec corresponent.

Es pot emetre la factura corresponent al dia de bescanvi del xec regal. Si vol sol·licitar una factura per correu, haurà d'enviar-nos un correu electrònic amb aquesta sol·licitud indicant-nos el número del xec regal al correu electrònic silom@silomspa.com.

 
8. CONDICIONS D'ÚS DELS XECS REGALS

L'ús dels xecs regals adquirits a través de ww.silomspa.com segueixen les condicions generals de reserva de Silom Spa:

              1- RESERVA I CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ

Per utilitzar un xec regal, el beneficiari s'haurà de posar en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora de la seva cita, directament a Silom Spa, per telèfon al 93 272 66 62 o mitjançant el nostre correu electrònic silom@silomspa.com

Com a garantia de la seva reserva, al moment de realitzar la reserva, se sol·licitarà la comunicació del número del seu xec regal.

El dia de la cita, el client haurà de presentar el xec regal rebut. El xec regal es considera una forma de pagament. Sense la presentació d'aquest xec regal no es podrà fer ús i bescanviar dit xec regal.

Per realitzar una modificació o anul·lació d'una reserva, es requereix avisar amb un mínim de 24 hores d'antelació (48 h per reserves de grups de més de 4 persones). Si no és així, el xec regal o el pagament anticipat quedaria com consumit.

En el cas de reserves realitzades amb menys de 24 hores d'antelació, aquestes no podran ser modificades ni anul·lades.

               2- VALIDESA DEL XEC REGAL

El xec regal té una validesa de 6 mesos des de la data de la seva compra. Un cop caducat, el xec regal perd el seu valor.

No s'admet reemborsament de xec regal sota cap concepte, pot modificar-se el tractament o adquirir un altre producte sempre que es respectin les condicions assenyalades en el següent apartat.


                3- IMPORT DEL XEC REGAL

El xec regal sempre es considera com un import en tractaments de Silom Spa. Si el beneficiari vol modificar o ampliar el tractament o Ritual que consta en el seu xec regal, ho pot fer, avisant-nos en el moment de fer la reserva.

- En el cas d'optar per un tractament amb valor superior a l'import del xec regal, s'haurà d'abonar la diferència corresponent al dia de la cita.

- En el cas de d'optar per un tractament amb valor inferior a l'import del xec regal, la diferència quedarà com a pendent de bescanvi, sempre durant el període de validesa del seu xec regal. D'aquest xec, es descomptarà el valor en euros del tractament a realitzar, no la durada en minuts, amb la qual cosa, el saldo pendent es guardarà com a valor en euros i no en temps.

 
               4- PÈRDUA DEL SEU XEC REGAL

El xec regal rebut té un valor. En el cas de pèrdua, no es podrà emetre un altre xec regal i, per tant, no podrà bescanviar-se.

 

9. SEGURETAT EN REALITZAR LA SEVA COMPRA ON-LINE

A través de www.silomspa.com, Silom MASSATGES I SPA S.L. mai rep les dades de la targeta de crèdit comunicada. Aquests són processats directament per la passarel·la SERVIRED, qui ens notifica la realització de l'operació.


10. GESTIÓ DE DADES PERSONALS

Per tal de tramitar la comanda de l'usuari, es demanen certes dades personals com nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic, la raó social, CIF, els quals són tractades de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin emmagatzemades a la nostra base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, vostè pot, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol·licitar que cancel·lem la seva informació personal de la nostra base de dades. Per realitzar la cancel·lació de la seva informació personal, haurà d'enviar-nos una carta on sol·liciti la cancel·lació, indicant les seves dades personals.

En el moment que un client es registra al nostre servidor segur o realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliaris, i els relatius a la seva forma de pagament, són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès.

SILOM MASAJES Y SPA S.L, assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients, i garanteix que en cap cas serà cedida a terceres empreses. Únicament empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l'usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.


11. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

SILOM MASAJES Y SPA S.L. amb CIF B-64725666 (Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 40153, Foli 0116, Secció GENERAL, Fulla 362111.) realitza la venda dels xecs regals dels tractaments que ofereix a la seva pàgina web. Les operacions de venda de xecs regals realitzats al web s'entendran realitzades al Carrer València 304 (08009 Barcelona).