Tornar

¡Felices vacances de Setmana Santa!

07/04/2017
¡Felices vacances de Setmana Santa!
Arriba Setmana Santa i no pots viatjar? No et preocupis, Silom Spa et porta Tailàndia als teus peus.

En temps d'avui on abunda l'estrès i les preocupacions per tantes responsabilitats d'afrontar a la feina, amb els fills, els estudis, la situació econòmica i malalties, necessitem dedicar temps per a nosaltres d'alguna manera i invertir en la nostra salut.

¿Coneixes els beneficis del massatge?

Alleuja l'estrès emocional, descontractura i relaxa els músculs, redueix el ritme cardíac i disminueix la pressió sanguínia. La persona experimenta una sensació de calma i tranquil·litat.
Disminueix els dolors, en millorar la circulació de la sang els nutrients i l'oxigen arriben amb més rapidesa a les zones necessitades. Redueix la inflamació i millora la cicatrització de les ferides. El contacte de la mà de la massatgista amb el nostre cos atorga confort, també regula i alleuja la tensió psico-física.
Atorga més elasticitat a la pell, aquesta es torna llisa i suau. Enforteix el sistema immunològic, en haver millor i major circulació de sang en l'organisme, el desintoxica i gràcies a això pot fer-li front amb més eficàcia a les malalties.

En Silom Spa tenim el massatge que millor s'adapta a les teves necessitats i preferències, només per a tu o en parella. Deixa't assessorar, tria el massatge i gaudeix la Setmana Santa amb un viatge relaxant a Tailàndia de la mà de les nostres massatgistes expertes.

Truca'ns al 93.272.66.62 o visita www.silomspa.com

¡Feliç Setmana Santa!

Compartir