Qui som

De vegades has de recórrer milers de quilòmetres per arribar al paradís, de vegades no cal…

De vegades has de recórrer milers de quilòmetres per arribar al paradís, de vegades no cal…

BENVINGUT A SILOM SPA.

Silom Spa és un oasi de benestar. Amb inspiració oriental, la decoració, la il·luminació, els sons i les olors ens transporten en un món de sensacions que fan de cada visita una experiència única que ens ajuda a recuperar l'harmonia entre cos, ment i esperit.

Els nostres professionals treballen sobre totes les àrees del cos, aconseguint el benestar físic i espiritual, i fent de cada teràpia un moment inoblidable.

La carta de serveis de Silom Spa ofereix massatges i tractaments d’estètica natural. Els productes utilitzats són 100% naturals i basats en olis essencials, herbes i espècies amb qualitats curatives, conegudes i utilitzades a l’Àsia des de l’antiguitat.

La zona de tractaments és un refugi aïllat que brinda tranquil·litat i comoditat. Es divideix en sales, totalment individuals, completament equipades i excepcionalment decorades, respectant la tradició i la saviesa oriental i en sales dobles amb un jacuzzi per a dos, que permeten gaudir del tractament en parella

La nostra sala de relax permet relaxar els sentits abans o després del tractament amb una infusió d’herbes seleccionades curosament, que proporcionen la serenitat que la ment necessita.

A Silom Spa tenim molta cura dels detalls, marquem diferències i creem moments únics.

Descobreix Silom Spa.