Tornar

Dia del Pare

11/03/2019
Dia del Pare
El proper 19 de Març és el Dia del Pare, una jornada molt especial per agrair tots els esforços empresos i les bones intencions a aquesta persona tan significativa en les nostres vides com pot ser un pare.

El símbol masculí inspirat en el déu Mart, sovint representat amb una circumferència i una fletxa cap al cel, pretén simbolitzar l'escut i la llança; eines bàsiques amb les quals els nostres avantpassats homes solien sortir a caçar per poder alimentar les seves famílies.
En els temps actuals els rols han canviat bastant, però no per això els nostres pares han deixat de esforçar-se cada dia, enfrontant així moltes situacions amb obstinació i dedicació en la recerca del nostre benestar.

Per aquest motiu, Silom Spa posa a la teva disposició des d'avui fins el 19 de Març un tractament especial: T'ESTIMO PAPA, consistent en un massatge aromàtic de 45 minuts, a triar, a més d'altres 15 minuts de massatge cranial.
Podràs adquirir el teu Xec regal T'ESTIMO PAPA a la recepció de l'Spa per obtenir la caixa regal al moment. També pots comprar les teves bons a través de la nostra pàgina web, per triar el bo regal en format digital, amb recepció immediata, o el bo amb caixa regal, amb enviament mitjançant missatger.

Un regal únic per a una persona única. Perquè t'ho mereixes, pare!


Més informació trucant al 93.272.66.62, o escrivint un correu amb els teus dubtes a silom@silomspa.com* Condicions:
-Xecs bescanviables a partir del dia 20 de Març de el 2019.  
-La compra i / o ús d'aquest bo regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Silom Spa, disponibles a la recepció i a través del web. Promoció limitada a 3 Bons Regal per client.
-No acumulable a altres promocions.

Compartir