Tornar

Feliç San Valentin

09/02/2017
Feliç San Valentin
El Dia de Sant Valentí, dels enamorats o de l'amistat, és celebrat en molts països del món. Coneguem el seu origen!

L'origen d'aquesta celebració es remunta cap al segle III, a Roma. Està basada en una llegenda que explica l'emotiva història d'un sacerdot, Sant Valentí, que va desafiar els ordres de l'emperador romà Claudio II, que havia prohibit la celebració de matrimonis per als joves, perquè considerava que els solters sense família, i amb menys lligams emocionals, eren millors soldats.

El sacerdot Sant Valentí va reparar en què el decret era injust i en secret, celebrava matrimonis per als joves enamorats. I va ser per aquest motiu, que va ser martiritzat i posteriorment executat el dia 14 de febrer.

D'aquí s'ha popularitzat que Sant Valentí sigui el patró dels enamorats.

Aquest dia tan bonic se celebra en molts països del món de diferent manera, i és, sens dubte una excel·lent oportunitat per demostrar als nostres sers estimats i amics, l'amor, afecte i l'admiració que els hi tenim. Ja sigui intercanviant xocolata, flors, postals, peluixos o regals.

Des de Silom Spa us donem una romàntica idea per demostrar l'amor cap als nostres éssers més estimats, i és regalant Benestar; regalant experiències inoblidables. Pots triar el tractament especialment creat per regalar en aquest dia: L'ORIENTAL ROMANÇ', per gaudir en parella, de qualsevol dels nostres massatges o rituals, si vols demostrar l'amor o l'Amistat a algú especial.

Pots visitar www.silomspa.com per més informació, o trucar al 93.272.66.62.

Regala Benestar. Relaxa't en parella.

FELIÇ DIA DELS ENAMORATS!

Compartir