Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.
Més informacióAcceptar
Tornar

Celebra Sant Valentí

31/01/2019
Celebra Sant Valentí
L'amor, aquesta emoció bàsica tan necessària en les nostres vides. Ens dota de calma, relaxació i d'aquesta sensació de benestar que fa que el nostre món giri i que tot tingui un sentit.

A nosaltres ens encanta que et sentis enamorat, i per fer del teu 14 de febrer un dia per recordar, Silom Spa et torna a portar el tractament “Valentine's Relax”, perquè puguis regalar-lo a aquesta persona tan especial.

El tractament "Valentine's Relax" és una experiència pensada per a parelles, en què tots dos podreu gaudir dels beneficis del nostre massatge Esencial (50 minuts), seguit d'un servei de bany aromàtic (25 minuts) en una bonica suite doble.  

Només estarà disponible per Sant Valentí, fins al 14 de Febrer, així que no esperis més i aconsegueix el teu Xec Regal "Valentine's Relax" per 115 €!Massatge Essencial de 50 '+ Bany Aromàtic de 25'
Durada: 75 minuts - Preu: 115 € (per parella)


CONDICIONS:

-Consumibles a partir del 2019.02.14.
-La compra i / o ús d'aquest bo regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Silom Spa, disponibles a la recepció i a través del web.
-Tipus de massatge no modificable.

Més informació trucant al 93.272.66.62, o escrivint un correu amb els vostres dubtes a silom@silomspa.com 
Compartir